Dottern på käk…

Idag åkte vi till käkkliniken igen. Det är exakt två veckor sen vi var där och dottern gjorde en stor operation av sin käke. Överläkaren Björn konstaterar att allt ser jättebra ut och plockar bort alla stygnen i överkäken och de flesta i underkäken.

Dottern och vi har dokumenterat en hel del under tiden runt operationen, men de bilderna är fortfarande oredigerade, så förhoppningsvis kommer jag kunna länka till dotterns käkblogg så småningom. Men i stora drag har hon gjort en förskjutning av underkäken, samt en hakplastik och rätat upp överkäken någon millimeter.

När man gjort en sån här operation blir man ordentligt svullen och kan inte stänga munnen, inte prata eller röra läpparna OCH man får inte tugga på 6 veckor, så nu lever dottern på soppor och passerad mat, men det går bättre och bättre och vi lär oss mer och mer.

Annonser

4 thoughts on “Dottern på käk…

 1. Snurran

  Tufft av henne att gå igenom detta, det är jobbigt att inte kunna vara som alla andra, äta som alla andra i hennes ålder, men jag gissar att hon själv har velat detta och vet att det är för hennes eget ”bästa” och att allt blir bra i sinom tid. ❤

  Svara
  1. LindasHundliv Inläggets författare

   Japp det är hon själv som valt, men det är ju en övergående period och trots att hon är ganska tyst och tillbakadragen tjej, så är hon så himla stark i såna här lägen! ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s