Rallytema

Idag blev det rallytema… ja nu pratar jag ju förstås om hundar å rallylydnad, men lite rally körde man nästan på vägen så halt som det var i all snömodd…

På träningen idag var vi några färre än vi brukar, men Cattis hade fixat upp fem olika stationer, med 4-8 skyltar i varje. En jättebra lösning så att fler ekipage kan vara aktiva samtidigt på träningen, samtidigt som man tränar i kortare sekvenser och med mer störning. Det funkade jättebra och om man fastande på en skylt så kunde man i lugn och ro göra om utan att känna att man sabbade för någon annan som kom efter och hade bra flyt och tempo på sin hund.
Drömma var lite överspeedad när vi kom in, lite som en helikoptersnurra i koppel, men väldigt snart landade hon i ridhuset och jobbade på bra och gjorde skäl för sitt namn! Drömma var jättestadig på skyltarna med stadga, fixade stå (iofs med nosdutt, men det var inga tvivel om att hon visste vad som förväntades), åttans frestelse funkade bara huuuur bra som helst och hon skötte sig fint även om Fiffi (eller om det nu var Fonda) var där, hon brukar annars ha ett ont öga till de bouviererna, fast jag vet inte varför. Men idag gick det bra! Jättekul träning och väldigt effektivt med stationerna.

Jag slirade vidare ner till klubben där vi hade rallymöte, pratade om tävlingar, kurser, KM och massa annat skoj! Helt plötsligt var klockan nio och jag körde hemåt, trött, men nöjd med dagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s