Fokus på Drömma

Onsdagar betyder rallyträning. Jag tränar i två grupper, ena veckan är det avancerad/mästarklass med Inez å andra veckan (som idag) är det Drömmas tur med nybörjare-fortsättningsgruppen. Det var lite bortfall på folk idag, men det gör inte så mkt, det blir lite lugnare då!

Idag hade vi två banor, det gillar jag. Kortare sekvenser så man kan jobba mer intensivt och ta korta pauser mellan banorna istället för att harva på med långa banor och många skyltar på rad. Dessutom får man störningsträning eftersom folk går emellan å man själv får träna på att transportera hunden. Perfekt kombo alltså!

Drömma var rolig idag. Först skuttade hon in i ridhuset med världens fart, sen skulle hon hälsa på alla människor å var lite halvvild, men så fort jag sa att vi skulle jobba så hade hon världens fokus. Hon hade snygg kroppskontroll och stötte inte emot några konor idag och klarade alla skyltarna bra. Vi jobbade med en skylt i taget och ibland gjorde vi om den flera gånger innan vi gick vidare. I slutet var hon väldigt skällig, men i det stora hela är jag supernöjd med den lilla Drömmen. Hon var dessutom lös hela tiden och gjorde bara två, tre försök att springa å hälsa på sina bästa kompisar, men hon gjorde som jag sa! Duktiga lilla tjejen ❤

20140212-213403.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s