Berger-rally

I tisdags hade jag hyrt lilla ridhuset och två av mina bergervänner med hundar i ”typ” samma ålder som Drömma kom hit och vi tränade lite rally å bluddrade.
Först kändes två timmar i ett ridhuset alldeles för länge, men jag tänkte, hellre hyra ett ridhus förlänge än att vi inte hinner träna oss nöjda.

Innan vi släppte ut hundarna ur bilarna så byggde vi fyra olika långa kombinationer med skyltar från nybörjarklass-avancerad. Det var varierad kunskapsnivå på hundarna, men på så sätt kunde alla träna på alla kombinationer på ett eller annat sätt.

Det var en trevlig träning och det visade sig att tiden var alldeles, alldeles lagom. Vi hann prata, bygga bana, prata, rasta hundar, träna hundar, prata, träna hundar igen, bygga av banan och prata lite till innan det var dags att bryta upp. Det här ska vi garanterat försöka få till fler gånger. Kanske bara vi tre, kanske med ett helt bergergäng, men då måste vi nog se till att både fika å vila lite annars kommer hundar och förare vara helt snurriga innan dagen är slut 😉

Tyvärr så hade vi inte en tanke på att ta ett endaste foto, inte ens med mobilkameran. Det var lite synd, men jag bjuder på ett foto som Leona tog på mig och Drömma på rasträffen i Vårgårda 2013.

Drömma tävlar rally

Annonser

2 thoughts on “Berger-rally

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s