SPÖK

För ganska länge sen bestämde vi (Anna och jag) oss för att iår… Då skulle fira våra födelsedagar lite extra. Vi slog till och bokade bussresa och biljetter till SPÖK på Cirkus i Stockholm. Vi sänkte medelåldern på bussen rejält, men hade kul ändå. På grund av guiden hade vi hunnit bryta ihop och skratta hejdlöst så tårarna sprutade redan innan vi lämnat stan. Det här skulle bli en bra resa!

När vi kom till den stora kungliga huvudstaden blev vi avsläppta utanför resturang Solliden där vi avnöjt en trerätters middag. Toast Skagen, fläskfilé Oscar och en lakrits och choklad, hmm grej… till dessert. Sen var det dags för Cirkus och leta platser. Vi hittade dem snabbt och vi satt bra, men eftersom det fanns platser kvar i salongen kom en kille och talade om att vi fick flytta ner lite om vi ville, så det gjorde vi.

Sen drog musikalen igång och det var inte så många välbekanta låtar som jag trott, men vi bjöds på humor, ordvitsar och många goda skratt. Det var en musikal i min smak. Loa Falkman och Sussie Eriksson var verkligen härliga!

Tack för ett supertrevligt födelsedagsfirande bästa Anna <3<3<3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s