Hundsim

Äntligen har jag fått arslet ur vagnen och bokat lite frisimstider för Inez, ja Drömma fick halka med på ett hörn hon oxå. Simning är ju bra ur fler aspekter än att rehaba en redan skadad hund.

Det var länge sen vi var på simmet, och tyvärr var det inget jättebra avslut då eftersom Inez mest stretade och bråkade sista gångerna. Men idag var det med glädje. Först hade hon bråttom in, stretade och drog i kopplet för att snabbt komma in i lokalen, sen på med flytväst och gick i vattnet hur bra som helst. Det var nästan att hon hoppade i, ja inte riktigt, men nästan. Simningen gick rätt bra, men den ena vändningen strulade även idag. Vi körde med två linor för att kunna styra upp henne, men frågan är om vi mer stjälper än hjälper med dem. Nästa gång ska vi prova med bara en lina. Jag vet inte riktigt hur länge hon simmade idag, vi höll koll på hur hon verkade i flåset och tog vila efter det. Efteråt fick Inez förstås dusch och stretch, Inez gillar när man pysslar med henne, sen så fick Drömma plaska lite…

20140519-222249-80569372.jpg

Och DET kan jag lova att hon gjorde! Fy bölingen vad blöt jag blev och herregud hur mycket kan man plaska egentligen!? Men Drömma simmade några fina längder och gjorde fina vändingar, hon fick bara en kort vila för jag ville bara att hon skulle få känna på vattnet lite. Nästa simtid är dubbeltid så då kan vi köra lite mer ”normalt” idag var ju bara tanken att sätta igång dem.

När Drömma simmade var Inez som galen, sprang runt bassängen och skulle hoppa i, som hon oxå gjorde, fast bara med tassarna på rampen. Vid ett tillfälle skuttade hon upp på bassängkanten och skulle springa på den runt, jistanes Inez du är ju snart nio bast, men värre än en unghund. Nästa gång blir det hundrummet för dig.

20140519-222249-80569725.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s