Vardagslyx

Eftersom det var röd dag och det i mitt liv betyder ledigt från jobbet så passade vi på att åka ut till landet onsdag kväll för att sova över. Jag älskar att vakna när ljuset sipprar in genom gliporna på rullgardinerna och sedan kunna gå ut på trappen i pyjamas. Att sitta i gröngräset, med solen som skiner och höra fågelsång till frukosten är en enorm livsnjutning tycker jag. En lyx man glömmer bort.

Det blev väl kanske en lite väl lång sovmorgon, men förmodligen välbehövlig. Efter en lugn och skön frukost tog vi tag i lite sysslor och jag tog på mig att klippa gräset. Det blev i två omgångar eftersom gräset varit vääääldigt gynnat av vädret och växt så det knakat. Med lite fikaavbrott å service av klipparn mm tog gräsklippningen nästan hela dagen 😉

20140529-223904-81544805.jpgGivetvis har jag passat på att plocka lite blommor oxå. Jag älskar att plocka och göra små buketter, första dagen blev det en blåvit liten söting, idag plockade jag nya liljekonvaljer till dasset, de växer precis utanför och när vinden snuddar blommorna doftar det underbart. Jag plockade ihop en lila bukett oxå som fick stå på matbordet. Tänk att man kan bli så glad över nåt så enkelt!

Barnen kom ut på kvällen med pojkvän och kompis i släptåg. Jättemysigt och roligt att de vill hänga med oss ute på landet<3

Imorgon är det vanlig dag igen, maken är ledig, men jag valde att jobba eftersom jag vet att det är svårt med vikarier och dessutom kommer jag vara ledig om två veckor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s