Sommarstugan tio år

Jo så är det… Ni som känner oss vet att vi haft vår kära sommarstuga i rätt många år. Nu i dagarna kollade vi upp hur många år vi faktiskt haft stugan och det visade sig vara tioårsjubileum i år!

Redan innan vi hade visste om det så hade vi bjudit in de förra ägarna och hennes syster med familj och föräldrar på fika. Inget konstigt med det eftersom det faktiskt är makens kusin som hade stugan innan. En hel del har hänt under åren så det var nästan så det var lite pirrigt, men vi fick med beröm godkänt och orden, ni har verkligen gjort allt till det bättre. Allt är så mkt ljusare nu och verkar så mkt större! Roligt att höra för vi gillar ju verkligen vår lilla stuga.

Här är några axplock på vad som hänt. Bland annat fick vi riva ut två väggar plus golv i köket pga av fukt, en del ville vi egentligen behålla, som tex de fina skjutluckorna och köksskåpen med de vackra handtagen, men det blev för svårt för lekmän som oss, så vi fick göra allt på eget sätt och ändra planerna vartefter bygget utvecklades. Renoveringen pågick i över två år och ibland var man tjutfärdig, men nu ångrar man ingenting!

20140712-212442-77082887.jpg

20140712-212442-77082711.jpg

20140712-212443-77083053.jpg

Annonser

2 thoughts on “Sommarstugan tio år

  1. Agneta

    Grattis till jubileet! Har ni haft den i tio år? Nästan lika länge som vi känt varandra 🙂 (Fast vi har ingen kusin att bjuda in till vårt jubileum 🙂 )

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s