Vad kul det är med kurs!

Det är himlans kul att hålla agilitykurser. Att se hundar och förare utvecklas från att inte kunna något om agility till att få fin kontakt, framåtdriv, vilja att jobba och så vidare.

Kompisen Ann och jag har tillsammans med Inger (som är vår hjälpreda) en kurs med så många duktiga ekipage… Eller ja ALLA är superduktiga, vi får hela tiden tänka om och utmana både förare och hundar i våra övningar!

Idag såg man ett enormt samarbete och glädjen lös i förarnas ögon och i hundarnas oxå. Så himla roligt att se. Extra glad idag blev jag nog trots allt åt lilla bostonterriern som första och andra kurstillfället ägnade sig åt att dra ärevarv och själv bestämma när man ska komma tillbaka… och det kunde dröja länge innan vi fått fatt i den lille rymmaren… och idag, ja idag hade hunden sånt fokus å tittade knappt åt ett annat håll å matten hon sken som en sol!

Roligt är oxå att det är många manliga förare med kursen. En del är hussar som vill träna med sin hund, andra är medhjälpare till frun… Den här kursen är det många tvåbeningar, hela familjerna verkar engagerade i hundträningen och verkligen suger in kunskap, härligt!

Idag tränade vi på däcket och platta tunneln…

Inez

Inez ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s