Val, skog och geocaching

Det började med en lugn morgon framför tv:n där det diskuterades val förstås. Hundarna fick träna lite trick och stadga framför tv:n oxå… Eftersom jag är tjej så kan jag göra två saker samtidigt 😉 eller kanske inte.. Jag lyssnade nog inte så bra just då!

Straxt före lunch packade vi lite fika och åkte först till vallokalen och gjorde vår plikt (det måste vara högt valdeltagande i år, jösses vad folk)! Sen for vi vidare ut till skogen för att leta efter kantareller och efter mkt trampande så hittade vi allt ett par stycken 🙂 Hundarna däremot hittade, måååååånga smutsiga hjulspår att bada i, så när vi till slut kom hem så fick båda hundarna varsitt bad i RENT vatten och schampo, men det var visst inte lika roligt som att hoppa i gyttjiga pölar.

På eftermiddagen tog vi en liten geocaching sväng, men lyckades med konststycket att glömma penna å ingen hade vi i bilen heller, så vi får ta repan en gång till 😉 Men en cache tog vi iaf!

Brorsan har fått hjälp med lite skriverier och nu väntar vi på att maten ska börja bli klar, magen skriker och längtar efter pulled chicken!

IMG_2113.JPG

Annonser

One thought on “Val, skog och geocaching

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s