Lite geocaching i början av året

Egentligen vill jag ju ha snö, men om man tänker hundpromeander i skogen och geocaching, så är det ju helt perfekt med barmark.
Igår var det fint väder och vi gick en sväng med hundarna vid Lilla Älgsjön. Det finns tre olika spår plus Östgötaledan. Vi valde det korta spåret på tre km. När vi gick där i det vackra vädret kom jag på att det var väldigt dumt att vi inte geocachade. Det finns ju massor av cacher runt Älgsjön.

Sagt och gjort! Maken och jag bestämde oss för att ta med fika och åka tillbaka dagen efter. Så idag var vi där och hade gjort lite research. Den här gången valde vi den blå leden som är sju km och tog 12 st cacher längs slingan. En råkade vi gå förbi och eftersom vi hade mer än halva sträckan kvar att gå så valde vi att fortsätta utan att logga den. Vi får helt enkelt gå tillbaka och logga snart igen. Det finns dessutom fler cacher kvar därute, som inte låg på dagens slinga, så vi kommer nog ha en god cachejakt då oxå.

Hundarna fick gå lösa nästan hela varvet runt. De älskar att springa. Inez som är äldst sparar inte på krutet utan ökar snarare på än är försiktig över stock och sten. Att springa lösa är verkligen något som hundarna uppskattar.

Med fika å allt så tog turen ganska exakt tre timmar. Det kändes ganska lagom och vi hann få både sol, fika, frisk luft, röda kinder, loggade cacher och motion, så det var en lyckad utflykt!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/731/61268206/files/2015/01/img_3980.jpg

Annonser

2 thoughts on “Lite geocaching i början av året

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s