Veckan som varit

Det har varit en händelserik vecka, som på sätt å vis varit lugn… 

Dottern å hennes UF företag har visat upp sig både här å där. Det verkar ha gått väldans bra med försäljningen av miljövänliga ljus från EkoLjus UF. Lagret tog slut så de fick producera mer ljus inför sista visningen. Kul!

Jag har varit på julmarknad i Gamla Linköping och smakat strömmingsburgare från ”Vika” för första gången å tyckte det var riktigt gott!  Jag hittade både ullhjärtan, julklappar och marmelad, så det var en lyckad resa.

Maken har fyllt år så det har varit två bjudningar, men nu är han färdigfirad för den här gången. Hundarna skötte sig jättebra, men det där med att ta det lugnt i bur var inte Inez melodi, så nu har vi en bur mindre😝.

På dagens promenad drog vi nytta av stormen Helgas efterlämningar å hade lite Dogparkour. På första stället glömde jag fota, men där var trädet uppsågat å alldeles perfekt för dem sortens träning. 

 Hundarna har oxå fått sin mat berikad av olika saker i tre dagar. En varsin kong med fylld med mat får de alltid. Men efter att ha läst en annan hundblogg,Dogsenses, som skrev om berikning. Så hundarna fick prova, gurka och morot, rice crispies och knäckebröd i maten. Enkla saker att göra för sin hund som lätt glöms bort. Ja jag erkänner, jag är periodare när det gäller sånt…

   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s