Tv-publik

En dag kom maken hem med ett ihopvikt papper. Det visades sig helt oväntat vara biljetter till Lets Dance direktsändning… En glad överraskning👍😊 Det var inte ens nåt jag hade hintat om att jag ville gå på…

Båda hade tagit ledigt från jobbet och tog det lugnt på förmiddagen. Hundarna fick en långpromenad i vårvädret (som tidigare på morgonen varit värsta aprilvädret med snö).

Vi installerade oss på hotellrummet å hittade sen till en pizzeria så vi fick lite mat i magen. Festkläderna åkte på å det blev ett glas vin på hotellet innan vi begav oss till Värtahamnen och magasin 7.  

 

Välkomstdrink och mingel en stund innan det var dags att ta plats. På både gott och ont så fick vi platserna bakom stora kameran. Vi kunde ju vara lite mer avslappnade, men å andra sidan for ju kameran å skymde sikten ibland, men det var helt okej!

Toni Prince får lite direktiv av superduktiga studiotjejen Erica inför en inspelning av ett klipp.

Det var himla kul att få ta del av det här och se alla duktiga dansare. 

  

Det var varmt i studion och svetten lackade, i en paus fick vi en lite vin utskickat till våra platser, vinet var iskallt och svalkade gott!

Med en varsin goodiebag gick vi sen hemåt i natten. Vi sov gott på hotellrummet och åt en rejäl hotellfrukost innan vi åkte vidare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s