Underbart är kort

Så var det iaf den här helgen… Lördagen var jag iväg hela dagen, trevligt iofs, men det tog på krafterna, trots att vi inte tävlade i något. Men det blev en hel del prat med gamla vänner som jag inte sett på flera år! Kul att träffas!😃

Väl hemma i stan slängde jag in hundgrejerna å rafsade ner lite grejer och åkte till landet. Jag har saknat sommarstugan, men det har inte riktigt varit väder när vi haft tid.Maken hade nästan fått maten på bordet tills jag kom hem, den smakade underbart gott! 

På söndagen kände jag mig sliten, nästan bakfull, hade huvudvärk å var hängig… Det tog mig nästan hela dagen att bli okej. Det var tydligen jobbigt att socialisera. Då var det skönt att vara på landet så man kunde ligga i paviljongen å slappa och gå runt och skrota lite i trädgården.
Maken åkte iväg och kvar på landet var jag och hundarna. Vi pysslade lite och jag plockade med mig en bukett härligt doftande liljekonvaljer hem! Tanken att sova kvar en natt till hade slagit mig, men iom att jag fick så ont i mitt knä när jag cyklade till jobbet sist och det är jag inte riktigt beredd att offra när jag har en intensiv tävlingshelg framför mig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s