Vad hände egentligen 2016

Vad som hänt ute i världen har ni nog själva koll på. Men i mitt liv?! Ja där hände ingenting, men ändå en hel del. Jag kommer inte ens ihåg allt utan tar hjälp av mina foton.

 Jag har gått på några konserter, men ångrat att jag missade Bråvalla festivalen. Det har jag rått bot på till 2017!

Drömma har haft EP-anfall, under hennes skendräktighet och då bestämde jag i samråd med veterinär att kastrera henne. Under konvalescensen kom ett anfall, men ”peppar peppar” sen dess har vi faktiskt klarat oss.

Jag och Drömma har gått freestylekurs och några endagskurser för agilityinstruktör och varit på några hundrelaterade föreläsningar.

Agilityn börjar äntligen bli rolig igen, jag bestämmer mig för att inte ha prestationskrav på planen. Vi ska bara ha roligt! Kör så det ryker å fnittra så mkt du kan lixom👍🏻 Pinnarna i hoppklassen trillar in och Drömma fixar ett hoppdiplom nästan på helt egen hand! Vi lyckades även knipa en tredjeplats på KM, slagna av två SM-förare.

Jag har kört på med yogan med instruktör en dag i veckan och utövar även en hel del hemma. Känner mig mindre stressad och börjar kunna glädjas åt småsaker. Minsta lilla, kan dock göra att jag faller dit igen, men det är lättare att ta sig upp. Ångesten ligger och lurar, men håller sig för det mesta i schack. Fler och fler vet att jag mått dåligt och det känns lättare att försöka vara social när folk vet om iaf en liten del. Jag har tagit tag i mitt kompisliv, en fika lite då och då! Men många gånger orkar jag bara vara hemma. Jag orkar lite smått börja träna både hund och mig själv lite mer regelbundet. Gym, sjukgymnastik och även hundpromenader. Jag provade även på Crossfit en gång under hösten, jättekul, men blev alldeles för illa däran kroppsligt för att jag ska kunna köra.

Mitt i sommaren var jag ponnymorsa på Connemarariksen och blev så kär att jag började titta på att börja rida igen och evt dela foderhäst med dottern.

Det där med att fota har i flera år varit ett intresse, i år har jag flera gånger fått bilder publicerade i lokala gratistidningen MeraNorrköping, fått förfrågan från Norrköpings stadsmuseum och Upplev Norrköping om de får publicera några av mina bilder på deras instagram och Facebooksidor. Även tidningen Hej Östergötland har publicerat en bild. Himla roligt tycker jag. 

Oj jag höll på att glömma… Jag kom ju tvåa i en fototävling och fick ett fint pris komponerat av Mattias Lindh.

Jag förstås varit ute en hel del i naturen och vid sommarstugan. Det har varit ett jobbigt, men roligt och fint år! 

Annonser

2 thoughts on “Vad hände egentligen 2016

 1. semestersol

  Jag har inte orkat göra någon summering av mitt år, men tror att jag ska göra det nu. Bara för min egen skull, man tycker att det inte hänt något och behöver påminnas. (Du glömde nämna om årets bästa helg i december! 😀 ) ❤

  Svara
  1. LindasHundliv Inläggets författare

   ❤ Jag valde att inte ta med den för att den var/är så viktig för mig så jag inte ville nämna den i förbi farten… Den förtjänar egentligen ett eget inlägg!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s