HtM debut

Så var den gjord, debuten i HtM. Jag vet inte vad som flög i mig, men en dag fick jag ett infall och anmälde till en tävling. Drömma och jag började träna och slipa på programmet. Vi hyrde hall och provgick, tränade detaljer och höll allt hemligt. Jag ville inte att det skulle ligga nån prestation i det. När tävlingsdagen närmade sig började jag ångra mig… vad fasen hade jag gett mig in på…? På tävlingsdagen hade jag pirr i magen redan på morgonen (det var en kvällstävling) för att inte tala om på vägen till tävlingsplatsen…😳

Väl på plats installerade vi oss. Det blev dags för banvandring. Jag hade lite funderingar och gjorde faktiskt några små ändringar, med riktningar och positionsbyten. Dumt eller inte, jag blev nöjd med det levererade resultatet! Det var saxade klasser vilket gjorde att klass 1 och 2 körde varannan start! Jag och Drömma blev start nr 9. En kompis kom och stöttade oss på eget bevåg, men det var välkommet. Hon var den enda som råkat få veta var och när vi skulle tävla. Hon blev bland annat vår kamerakvinna.

När det drog ihop sig och vi stod i startfållan var jag pirrig och såg att Drömma kände sig lite trängd och obekväm. Men allt gick bra och vi körde igång. Jag var förvånansvärt lugn och hade riktigt kul, men var lite skraj att tappa kontakten med Drömma. Vi hade några fokustapp, men räddade upp situationen och körde vidare.

Supernöjd med programmet och prestationen satt jag och belönade Drömma med gott godis. Flera kom fram efteråt och sa att det såg fint ut! Jätteroligt att höra.👍🏻

Till slut kom prisutdelningen, jag hade ingen aning om hur poängen kunde ha gått… det pratades om uppflytt, men vad vet jag om sånt?! Inte mycket… men det visade sig att vi kom fyra (av 17) och fick uppflyttningspoäng OCH dessutom fick domarens pris, men motiveringen fick jag bara muntligt så den glömde jag bort i glädjeyran, men det var nåt om fint program, bra jobbat, mycket glädje och en sporre om att fortsätta tävla. Jag är mycket nöjd med debuten och hela tävlingsdagen av många olika anledningar, men framför allt för att jag lyckades leverera och hålla nerverna i styr! Målet var att våga starta och ha och att ha roligt och DET hade vi!

Filmen hittar du här!img_8655

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s