Om mig

Det här är jag!

Mig = Linda, ja det har ni förstått på bloggnamnet förstås. Hundnörd, träningstok, tonårsmorsa och fru. Största intresset har ni säkert listat ut…

Egentligen är jag och mina hundar mer kända som Linda, Inez & Drömma. Googlar man det så hamnar man på min gamla blogg på passagen. På Linda, Inez & Drömma, har jag bloggat sen 2007 och har fortfarande inte riktigt slutat.

Ja jag gillar hundar, gillar hundträning, gillar att umgås med hund, gillar att försöka komma på hur de tänker, gillar att komma på olika lösningar för deras träning. Jag har sysslat med hund och hundträning sen 2005 då jag köpte min första egna hund, Inez. Hon skulle bli min träningskompis som hängde med ut i vått och torrt och en underbar träningskamrat, DET fick jag! Inez har lärt mig massor och vi har tränat och tävlat en del i olika grenar. 2011 kom ytterligare en träningskamrat, Drömma in i mitt liv och hon ger mig verkligen funderingar på olika problemlösningar. 2013 utbildade jag mig till agilityinstruktör så nu får jag lära mig ytterligare och fundera ännu mer! Bra för en analyserare som mig.

Träning och aktivitet genomsyrar mitt liv på olika sätt, först hundträningen då som jag nämnt och sen min egna träning. Att tillbringa tid på gymmet ser jag inte som ett ont öga som en del gör utan som en fristad, ett ställe för egentid, ett ställe för fredagsmys och egenvård. Jag tycker det är roligt att träna och blir mer och mer beroende av att inte missa träningen. Senaste ”nya” grejen jag provade var zumba, men crossfit eller core kan stå på tur, eller kanske yoga. Precis som med hundträningen så gillar jag varierad träning och nytänk.

Annonser

9 thoughts on “Om mig

   1. ewa28

    Hmm kan inte lägga in fotot! Men orden är på höger sida i din spalt där man ser vilka inlägg du skrivit och vilka bloggar du följer.

   2. LindasHundliv Inläggets författare

    Det är widgets, man hittar dem under adminpanelen och det finns massor olika att välja på. Vissa passar inte lika bra till alla teman, men det är bara att prova sig fram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s